Onkosten bereken wij op nacalculatie. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de meest voorkomende onkosten.
- Reiskosten (0,35 cent per kilometer).
Voor ieder crewlid vanaf zijn of haar huisadres tot de opnamelocatie(s) en weer terug. Wij carpoolen wanneer mogelijk. Bij gebruik openbaar vervoer, of vliegtuig, belasten we ticketprijzen door.
- Parkeerkosten. 
Van ieder crewlid. Wij proberen, indien mogelijk, altijd gratis te parkeren. Aangezien wij apparatuur bij ons hebben, zijn we wel genoodzaakt dicht bij een opnamelocatie te parkeren. 
- Ontbijt, lunch en diner. 
Bij draaidagen, als we op locatie zijn, van ieder crewlid (en evt. uzelf, en uw gasten). Bij montage is dit niet van toepassing, behalve als deze aansluitend is op dezelfde dag.
- Hotelovernachtingen.
De kosten van ieder crewlid worden doorbelast (en eventueel uw gasten).
- Auteursrechtelijke licenties.
Voor het gebruik van muziek in uw video kopen we licenties. Deze kosten belasten we door. Soms gebruiken we animaties of andere bewegende grafische elementen voor uw video. Het aankopen hiervan stukken voordeliger dan het zelf maken. Licenties voor het gebruik hiervan berekenen we door.
Kosten op nacalculatie worden altijd op de eindfactuur berekend. Zie ook onze algemene voorwaarden. Heeft u vragen over de kosten op nacalculatie? Neem dan gerust contact met ons op.